Projecten Alpha totaalbouw

Welkom op onze projectenpagina, waar we trots enkele van de vele succesvolle projecten presenteren die Alpha Totaalbouw in de loop der jaren heeft uitgevoerd. Met ons vakmanschap en onze toewijding hebben we diverse bouwprojecten gerealiseerd, variërend van het plaatsen van dakkapellen en het renoveren van pannendaken tot het uitvoeren van complete uitbouwen en het verzorgen van binnenafwerkingen.

Blader door ons portfolio en laat u inspireren door de diverse stijlen, materialen en afwerkingen die we hebben toegepast om de wensen van onze tevreden klanten te vervullen. Elk project is uniek en op maat gemaakt, met oog voor detail en kwaliteit. We streven ernaar om elke klant tevreden te stellen en hun bouwdromen werkelijkheid te laten worden.

Neem een kijkje bij onze projecten en laat u overtuigen door de expertise en vakmanschap van Alpha Totaalbouw. Als u geïnteresseerd bent in een vergelijkbaar project of specifieke vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw bouwplannen.

Hieronder een aantal foto's van de vele projecten die Alpha Totaal heeft gedaan

Voor en na verbouwing

Zinkwerk

Voor en na verbouwing dakkapel

Voor en na verbouwing dakkapel plaatsen

Dakkapel voor en na renovatie

Dakkapel verbreding

Dakkapel binnen afwerking

Voor en na renovatie kozijnen dakkapel

Dakkapellen 2024